Ubrukelige søndager

Det er søndager som denne.Lange stille søndager hvor jeg har god tid til å gjøre det jeg vil. Slike søndager får meg til å ville stange hodet hardt i veggen, flekke tapetet av veggen på soverommet, og kaste en stol gjennom vinduet. Kjeeeeeeedeliiiiig!

Jeg så en film i stad! Med Norah Jones i hovedrollen! NORAH JONES! Da har du lite å gjøre vettu. Vurderte nesten å gå en tur, men endte opp på eBay i stedet.

Det funka egentlig bra det altså, ble mindre kjedelig da. Dessuten malte jeg noen malerier, vasket badet, begynte på en ny barnebok, vasket klær  og så en film til før jeg lagde meg en deilig middag, så egentlig vet jeg ikke hva jeg klager over.

Dessuten har jeg gjort en oppdagelse. Tidligere på bloggen har jeg jo vist dere min favoritt Defa Lucy og hennes begrensede engelskkunnskaper, også kalt engrish. Naturligvis er jeg ikke førstemann som har funnet henne. Og det er spor av henne på en side som heter engrish.com. Fantastisk! Jeg vet hva jeg skal ubruke resten av søndagen på.

Og enda bedre er    99 Sence
Hun  har virkelig forstått Defa Lucy

Happy Sunday!

http://www.engrish.com

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s