10. desember

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

0f1959ec42fc11e28c4722000a9f1966_6Hvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Altfor enkel i dag? Bra. Overraskende få klarte gårsdagens, så her var en lettis.
Ny uke, og bare to dager igjen til klassen skal vise A Christmas Carol (fritt etter hukommelsen av undertegnede) for foreldre. Blir det bra? Visst pokker blir det bra!  Har handlet Luciadrakt til Scrooge i dag. Det er fantastisk å ha en så dyktig klasse som er så glade i å spilel skuespill, når det er det jeg har mest lyst til å gjøre hele uka. Ta det med ro, jeg får skviset inn litt av Kunnskapsløftet mellom slagene.
Nei, nå skal jeg begynne på morgendagens dorullnisse, for der har jeg store planer! Store! Og den er vanskelig, du burde begynt å google i går!

En kommentar om “10. desember

Legg igjen svaret ditt her