Lørdagskveld med Elsa og NSB

Dette blogges på Oslo S over en mistenkelig, potensielt farlig, pakke. Det er vel ikke så mange som tror det er en oppriktig fare, men vi lever nå i den verden vi lever og politisperringer og vakter i gule vester er ikke et beroligende syn. Faren er uansett absolutt tilstede for at vi må bli stående her en stund og bli forsinket til det vi måtte ønske å rekke. Og det er kanskje ille nok?

Dette med forsinkede tog er vel ikke noe nytt fenomen akkurat, og derfor er det ekstra frustrerende at NSB ikke føler noe ansvar for å informere om hva som skjer over radioen. Her må vi løpe fra spor til spor og gjette oss til neste spor vi må løpe til. For hvert antatte tidspunkt for ny avgang kommer det ny informasjon…som vi ikke får. På et tidspunkt blir vi ledet tilbake til det avsperrede sporet.

Av og til lurer jeg på hvorfor jeg er så begeistret for tog…

Oslo S er oversvømmet av småjenter som har vært på Disney on Ice. De er utstyrt med tryllestavene til Elsa. Nå har ikke Elsa en tryllestav, men det tror jeg neppe arrangørene av Disney on Ice er spesielt opptatt av. Sist jeg sjekket tok de 100kr for popcornet på showet sitt, og jeg tviler på at de har blitt billigere siden. Billettene er dyre nok, men jeg tror nok effektene fra kiosken er den virkelige pengemaskinen. Jeg kan se på jentene med alvorlige vrangforestillinger om at de er snødronninger, at showet også solgte bamser, vesker og de styggeste Olaf-hatter. Mulig det ble solgt flere effekter enn hva disse jentene klarte å grine seg til, men det virker usannsynlig. Jeg føler litt med de som laget filmen og som i ettertid må se hva den blir redusert til. Ja, jeg har god tid til å tenke og reflektere nå. Tryllestavene blinker så febrilsk at jeg får vondt i hodet.

Jeg er glad jeg slo fra meg tanken om å dra og se Frozen on ice, selv om jeg lurer litt på hvordan de avsluttet showet. I filmen smeltet jo absolutt alt. Kunne blitt kult i Spectrum!

Etter lenge nok er et spor klart og alle de som har mistet togene sine setter fart mot det ventende toget. Jeg svetter litt på tanken på alle disse menneskene i et tog. Heldigvis vil alle sitte i den første vognen, så to vogner nedenfor er det flust i sitteplasser. Jaggu kommer det et par konduktører nå. Spørs om noen har billetter, min er i alle fall utløpt nå tror jeg?

Forsinkelsen var egentlig ikke så ille, men det virket latterlig mye lenger på grunn av manglende informasjon.
Og tryllestaver!

I dag passer det med bildet av den eneste Disneydukken jeg har fremme…bortsett fra Udyret. Det er prins Hans fra Frozen…. sukk…

DSC_0123Hvor var du, når man trengte deg i et hav av epiliepsifrembringende Elsaer?

4 kommentarer om “Lørdagskveld med Elsa og NSB

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s