Melodi Grand π

I dag fløy pengene ut av lommeboka. Heldigvis viste det seg å være halv pris på alt vi kjøpte, så vi fikk ytterdøra vi ønsket oss, verandadøra vi ville ha, pluss de mest perfekteste flisene til kjøkkenet til en overkommelig pris. Tror ikke det hadde gått like bra uten kampanjedager.

Vi fikk oss nesten nye sykler også. Men nei.

I dag er det ikke bare den norske finalen i Melodi Grand Prix, skjønt det finnes vel ikke noe annet enn norsk finale i Melodi Grand prix, men det er også selveste PI-dagen. 3,14’s egne dag. Selveste π! Gled dere til i dag, sier de. Dette får vi aldri oppleve igjen, ropte noen! Dette skjer kun hvert tusen millionte år, overdrev jeg. Så da spør jeg dere. Var dere forberedt i dag klokken 09:26:53?? Hvordan føltes det? Har du bakt pai? Jeg bor sammen med en som påstår at han har bruk for π  i hverdagen jeg altså. Han mente endatil at han bruker flere av regneartene han lærte på barneskolen. Jaja… stas med π  da uansett.

Eller er det mer stas med MGP? Heia, Sverige! Skjønt jeg ELSKER når Bettan og Tor Endresen synger «Sing for your manatee». Artig med sjøkuer. Sjøkyr? Også synes jeg det er artig at de to fremdeles finnes. Bettan og Tor: «Vi finnes fremdeles», den utgaven av Se og Hør hadde jeg kjøpt.

Apropos ting som finnes:

2015-03-14 13.13.13Denne døren finnes! Hvor enn artig du måtte synes den er, hvor raskt hadde ikke det gått over? Da hadde du sittet der med en forbanna hjertedør der det står hugget inn «velkommen» på to språk. Hvor mye narkotika må man ha i kroppen for å kjøpe denne?

6 kommentarer om “Melodi Grand π

  1. Jeg var på Boligmesse i Dag. Svindelen var at de tok betalt for parkering. Parkeringsdelen er grei, men 40 minutter for å slippe ut er dårlig gjort! Terningkast minus 7!
    fikk masse tilbud blant annet på ny dør. Og fikk lyst på masse å bygge i hagen som boblebad og Steinovnog og og og og

    Liker

    1. Døra vi kjøpte i dag kostet rett over 3000, det er jeg godt fornøyd med. Jeg liker kampanjedager. Da kunne jeg kjøpe underbukser for en tusenlapp etterpå… de var også til halv pris.

      Liker

Legg igjen svaret ditt her