1. desember i Dorulldalen

Velkommen til årets dorullnissekalender. I år skal dere prøve å gjette på hvem som besøker den lille dorullnissefamilien i den lille stua deres i skogen. Hver søndag trekker jeg en vinner blant alle de som har svart riktig i løpet av uken. Vinneren får tilsendt en årskalender med Dorullnissene.  Velkommen til Jul i Dorulldalen.

2016-11-28-20-43-32

Det var første desember i Dorulldalen, og i en liten stue midt i skogen var det på tide å åpne den første luken i julekalenderen. Bak luken var det et fargerikt bilde.
– Så fint, sa Storesøster.
– Så pene farger, sa Lillebror.
– Hvor er sjokoladen? spurte lille Babyknøtten.
– I min tid holdt det med en appelsin og noen nellikspiker, sa en stemme bak dem. De snudde seg og så på den gamle mannen som hadde kommet på besøk. Storesøster og Lillebror smilte til ham.
– Æsj, sa lille Babyknøtten.

2016-11-30-22-00-35

Hvem er det som er på besøk i Dorulldalen i dag?
Svar i kommentarfeltet. Svaret ditt blir ikke synlig før løsningen er ute.

 

32 kommentarer om “1. desember i Dorulldalen

  1. Jens Petrus er på besøk i dag. Han har reist den lange veien fra Skomakergata for å besøke dorullnissefamilien.

    Liker

  2. Hadde jeg ikke visst bedre, ville jeg vel trodd det var meg som kom med nellikspiker, men det var vel bestefar jeg møtte på trappa 😊

    Liker

  3. Endelig er vi i gang! 🙂 Jens Petrus «skomaker» Andersen, (spilt av Henki Kolstad) har kommet på besøk til Dorulldalen.

    Liker

  4. Han dere dere i Skomakergata. Ikke snekker Andersen, men. Åååå ja han var jo skomaker. Skomaker Andersen var det han het.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her