3. desember i Dorulldalen

Velkommen til årets dorullnissekalender. I år skal dere prøve å gjette på hvem som besøker den lille dorullnissefamilien i den lille stua deres i skogen. Hver søndag trekker jeg en vinner blant alle de som har svart riktig i løpet av uken. Vinneren får tilsendt en årskalender med Dorullnissene. I går hadde de besøk av selveste Musebestemora fra «Musevisa». Velkommen til Jul i Dorulldalen.

2016-11-28 21.58.45.jpg

Det begynte å bli kveld, og himmelen farget snøen blå. Det var allikevel lyst nok til at nissebarna ville finne veien til postkassen. De hadde brukt ettermiddagen på å skrive ferdig julekort og sette frimerkene på tusen julekort. Lille Babyknøtten mente i alle fall at det var tusen, selv om Storesøster var ganske sikker på at det var åtte.
De var ikke alene ved postkassen. der møtte de nemlig på en rødhåret gutt som også hadde sendt avgårde noen julehilsner.

– dere på Hei, smilte han. De smilte tilbake, usikre på hva de skulle svare.
– julekort med Hyggelig? spurte han, og Storesøster skjønte endelig hva han sa.
-Ja, julekort er hyggelig, svarte hun. Brødrene så imponert på henne. Tenk at hun forstod hva han sa.
– sent bli å begynner det for igjen tilbake meg komme jammen jeg må nå Men, sa gutten entusiastisk, og brødrene så nok en gang på Storesøster for å se hva han hadde sagt.
– Takk i like måte, svarte Storesøster og neiet, før hun skyndte seg til postkassen med julekortene. Gutten med det røde håret smilte usikkert før han løp avgårde.   

2016-12-03 10.04.13.jpg

Hvem er det som er på besøk i Dorulldalen i dag?
Svar i kommentarfeltet. Svaret ditt blir ikke synlig før løsningen er ute.

21 kommentarer om “3. desember i Dorulldalen

  1. Hmm, tro om det ikke er Tvilling som er på besøk. Husker ikke helt, men tror det var to søsken i Blåfjell som het Turte og Tvilling. Tvilling snakket baklengs.
    🙂

    Liker

  2. Denne gangen skal vi til Jul i Blåfjell.Her er det snakk om skikkelsen Tvilling,spilt av Mikkel Gaup.

    Liker

  3. Er ikke det der John Blund, som besøker store og små?

    PS:forrige gang jeg prøvde å svare klarte jeg ikke å komme igjennom, så da ga jeg opp. Nå prøver jeg igjen med positiv innstilling.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her