22. desember – Dorulldalen B&B

– Hvorfor sitter dere tre her og sturer, spurte Nissemor da hun kom inn på kjøkkenet og fikk øye på den ene ungen etter den andre sitte og skule ut i rommet.
– Det er din skyld, sa Storesøster. Nissemor så forvirret på henne.
– Ja, du ba oss om å være stille når vi har gjester, sa Lillebror. Nissemor var like uforstående.
– Dagens gjest fikk ikke sove fordi det var altfor stille.
– Det var vist altfor få lyder her ute, forklarte Storesøster.
– Han savnet lydene fra jungelen.
– Kan vi få bråke igjen, sa Lille Babyknøtten optimistisk og fant frem en stekepanne og noen julebjeller.
– Langt i fra sa Nissemor. Vi får bruke dagens inntekt til å kjøpe noen kassetter med julemusikk. Og dere to kan legge fra dere det der. Storesøster la fra seg rivjernet og trommestikkene, og Lillebror tok bestikket ut av blenderen på kjøkkenbenken.

Vet du hvem nissefamilien fikk besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet nedenunder, og du kan være med i trekningen av en eksklusiv Dorullnissekalender. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen.
Gårsdagens gjest var Clara Staulbahm fra Nøtteknekkeren (Men har du klinet til med Marie eller Masha er det godkjent, og jeg imponert)

16 kommentarer om “22. desember – Dorulldalen B&B

  1. Det er verdens mest irriterende fugl, Aracuan Bird, eller jungelens klovn. Hadde skutt den fuglen hvis jeg hadde fått sjansen. Nå kommer jeg til å ha PAPAPAPAPAPAPAPAPARIA PA PA PA PA PAPAPAPAPARIAPAPAPA PA PA PA PA på hjernen resten av året!

    Liker

      1. Jeg mener jo det samme som de som får godkjent. Man får godkjent for å beskrive lyden den lager…. det er jo en hakkespett….

        Liker

Legg igjen svaret ditt her