Ting & Co!

Så er det klart for første episode…kapittel…episode av det jeg har valgt å kalle Ting du ikke visste fantes, men som jeg vet at finnes fordi jeg har en!

Ikke verdens beste tittel kanskje, med tanke på at du kanskje vet om noe av disse greiene, men … Vil du bli millionær da… hæ? Er jo det mest retoriske spørsmålet i verden. Er jo ingen i verden som svarer nei på det… med mindre man er en milliardær da, og de kan jo uansett ikke delta. Eller det kan de jo, men da er jo tittelen i alle fall feil! For de tar jo ikke penger fra folk!! Så… dette skal få hete det! Ok? Snurr tittelskjerm!


I dag: Titten Tei action figur!

Ja. Du visste ikke at det fantes. Ok, kanskje du er han ene jeg sa det til, men jeg husker ikke hvem det var, så det tells ikke, men her er den altså. Selveste Titten Tei André von Drei… het han virkelig det? Het han Sjokkedorisei også, eller var det romskipet hans? Og hvorfor var han i verdensrommet? Det hele er litt diffust for meg. Vanskelig å holde tritt når han ikke engang er på Twitter! Heldigvis har jeg nå actionfiguren hans, så han ikke blir helt glemt!

Ikke noe æksjen figgur sier du på ditt mest vulgære norsk? Og det er ikke gøy så kutt ut!
Nei vel, men… be amazed! Behold!

 

Han kan se til venstre... han kan se til høyre!

 

HVA MER KAN DU BE OM?

Klart du kan jo sikkert be om Sjonkel Rolf også, men jeg synes det blir å dra det litt langt!
For øvrig har jeg plata hans også, der han synger med Wenche Myhre og, unnskyld at jeg sier det, SELVESTE  Dronning Sonja. Visste du forresten at I 1972 lå sangen ”Titten Tei André Von Drei” 19 uker på VG-lista, og nådde 2. plassen. Det var andre tider?
Det finnes skatter der ute folkens…jeg vet, jeg har sett det med egne øyne!

Jeg har ei tulle med øyne blå, synger de, men jeg vet ikke om vi skal stole på det!

6 kommentarer om “Ting & Co!

 1. Jeg døøøøør! =) EKsisterer det virkelig Titten tei action- figurer??? …OG du har en..??
  Prins Sebastian, du er og blir min prinsehelt! 😀

  Likt av 1 person

 2. Hahaha! Ler enda av titten.
  Antonie: Det var fantastisk å se Ruth. Jeg hadde ei sånn som nærmeste nabo da jeg var liten. Hun lokka meg og broren min inn til seg, med godt og gaver. Hun hadde rundt 30 katter. Også godt å vite at jeg ikke var alene.
  Seb!: dediker et innlegg til sånne Ruth-er (eller Katt-pess-kjerring som bestefar kalte henne). Da kan jeg fortelle akkurat det jeg har fortalt nå, men bare en gang til.

  Likt av 1 person

  1. Det skjønner jeg godt. Det ville jeg også da jeg fant den. Heldigvis gikk det da. Men det går ikke nå. Ikke her. Du må se på Epla eller QXL 🙂

   Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s