9. des

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

03485b42423211e29c1122000a9f1283_6Hvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Denne helgen har jeg tilbragt i Sarpsborg. Etter endt julebord (for min del) fredag, gikk jeg på Kiwi og handlet inn mat til søndagen. Japp, så lenge varte det (for min del). En av grunnen til det var at jeg skulle tidlig opp og dra til sarp dagen etter. Der fikk jeg først en kort frokost og så gikk vi og så på forestillingen til barnehagen der nevøene mine går. De går i en musikalsk barnehage, og spiller fiolin og sånn (mhm, ikke sant?). Min første tanke var at det sikkert ble artig å se på mine nevøer, men faktisk var hele forestillingen så bra at jeg storkoste meg gjennom hele showet. Skikkelig julestemning. Og jeg greide ikke helt å slutte å la meg imponere av de voksne som hadde arbeidet med dette. Jeg vet jo hvor vrient det kan være med 6. klassinger på en scene, disse med barnehagebarn må ha tålmodigheten til engler! Etter forestillingen dro vi hjem til mamma og pyntet pepperkakehus, med enda flere nevøer. Eller nevø, det kom bare en til. Så handlet jeg litt forsinkede bursdaggaver til sistnevnte nevø (han hadde bursdag i mai, tittelen favorittonkel 2012 henger i en tynn tråd). Etter det dro jeg til Ida, og spilte Lønningsdag med henne og Trine og Espen til klokka ble for kaldt til å gå hjem, så jeg fikk heldigvis sitte på med sistnevnte hjemover til mor.  I dag har jeg tuslet rundt i Ski og handlet julegaver og refleks. Og det er sant som jeg alltid har sagt, skal jeg betale 60 kr for en refleks, så skal det jaggu meg være Mummitroll på den.
Og det er det!

4 kommentarer om “9. des

  1. Er den ikke det hver dag?
   Traktøren har Mummirefleks. jeg fikk en fra Finland en gang, men den e rblitt borte nå, så da har jeg gått refleksløs en stund, og det skal man jo ikke!

   Liker

 1. noen ganger er det greit å fortelle noe døllt på bloggen, og dette var en sånn gang. Skjerp deg, så du ikke overskrider kvota!

  By the way:
  fantastisk bra skrevet.

  Liker

 2. Noen ganger er det greit å fortelle noe døllt på bloggen, og dette var en sånn gang. Skjerp deg, så du ikke overskrider kvota!

  By the way:
  fantastisk bra skrevet.

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s