11. desember

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6
Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

e404778a43c011e283e822000a1f8e5b_6Hvilken syretri….eh… julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Er så og si ferdig med julegavene, for ikke å snakke om hvor ferdig jeg er med pengene. Takk og pris for lønning i morgen. Men interessant nok er det ikke det jeg gleder meg mest til i morgen, jeg gleder meg som en liten unge til å sette opp A Christmas Carol med ungene for foreldrene og familiene deres! Har handlet inn ekstra meter med sort nervøs fløyel til scenen, tro du meg det får man aldri nok av! Gå ut og kjøp det nå, for du trenger det! Har snekret opp backstage og en diger himmelseng! Vi leker ikke teater! Har ribbet den gamle barnehagen for alt som så ut som om det kunne være med i et eller annet stykke, og stappet det opp på et rom jeg nekter å slutte å kalle kulisselageret. Nå er det hele dratt ned på den bittelille scenen, der det skal forestille soverom, kontor, to stuer og London generelt.  Så i morgen er det øving, øving og øving, og ca klokken 18.30 er jeg den mest nervøse i hele Indre Østfold. Helt uten grunn! Jeg vet at de kommer til å være fantastiske!

Håper forresten du nyter dagens dorullnisse, for det tok jaggu tid! Så sett pris på detaljene! Føler jeg brøt noen egenlagde dorullnisseregler her, og arbeidet for mye med den. Men jeg slurvet en hel del for ikke å ødelegge stemningen helt!

2 kommentarer om “11. desember

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s