19. desember – fashionably late

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6
Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

0eaba04a4a2811e29b2522000a9f13d5_6Hvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Merkelig at  den første biten av teksten e rså himla stor, jeg har overhodet ingen knapper som la meg velge skriftstørrelse. Men det var vel kledelig da?

Samma det, jeg har bursdag i dag, og derfor er jeg forsinket. Det er også en av grunnen til den simple stilen på dagens dorullnisse. Men det er flere og bedre grunner, som både stilen og moralen i filmen, så det var et godt valg for en fortgjortnisse.

Det har vært en flott bursdag, med fine gaver og hyggelig besøk og en forferdelig vond kake jeg bakte til lærerstaben, som er alt for høflige når det kommer til å snakke om kaker andre har bakt. Her skulle det pakkes inn så godt at jeg ikke fattet mistanke før jeg selv spiste en bit. Jeg spiste ikke opp jeg, for det har man lov til når man er voksen og har skjønt at barna i Afrika ikke får beskjed om hvorvidt vi gjør det eller ikke.

Oppdaget nå at jeg hadde uendelig bare skrivefeil på den ørlille teksten jeg skrev i går, det burde kanskje ha gitt en pekepinn på at jeg fremdeles ikke er helt frisk. Men jeg våknet i dag med en tanke i hodet; bursdag! Ikke pokker om man var syk i dag! Og det gikk stort sett greit det, helt til noen av gjestene hadde gått hjem, og det ble litt rolig rundt meg. Kjenner at det er fifty/fifty sjanse om det blir noe utendrs på meg i morgen.

Ellers er alt fint! Takk for alle hilsener! Både vedrørende helse, bursdag og symaskin!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s