Adjø julen

Adjø julen!

Nå er snøen vekk, på mandag begynner jobben, det e rpå tide å pakke vekk julen. Ja, jeg skjønner at du er sjokkert siden jeg så opplagt er et julemenneske. Når julen er over derimot blir jeg bare deppa av å se julepynt, spesielt juletre. Hadde ikke fikset tanken på å komme hjem fra jobb til et juletre som fremdeles stod pyntet i stua selv etter at det har mistet sin hensikt. jeg takler ikke melankoli så bra, og terskelen er særdeles lav. Så selv om julen ble for kort i år, grunnet flytting og sykdom, må den bort nå, kan ikke fikses nå i ettertid.

Snøen er borte også, så det er bare å pakke vekk og … vel… starte å glede seg til neste jul!

Neste jul skal bli så bra! Den skal ha alt det som var bra med denne, men mye skal kuttes bort. Den skal ikke være fylt opp med montører, rørleggere, malere og elektrikere. Ikke med stua/spiskammerset/kontoret/boden/garasjen fylt til randen med esker fulle av usorterte ting som minnet om at man på langt nær var ferdig med flyttejobben, og det skulle man bare ikke innbille seg bare fordi det var jul!
Nei, neste jul skal være fylt med julepynt, bursdagskake, juleverksted, julekakao, pepperkakebaking, og gulv som lukter grønnsåpe. Nei, jeg har ikke vasket leiligheten enda.

Nå kastes sjokoladen og julekakene. Resten av julebrusen tømmes ut og nisser, pingviner og grantrær pakkes bort. Tomt blir det allikevel neppe, jeg har nok greier som ikke er julerelatert.
I dag for eksempel avslutter vi med dette lille marerittet av et leketøy fra samlingen. En Crocs med Crocs…

2015-01-02 12.55.02Husk å sjekke under senga di i natt…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s