Dusty Springs

DustbowlFarmNrDalhartTexas1938

Sepia. Vi befinner oss på en øde, støvete gård et sted på den amerikanske prærien. Når dette finner sted er vanskelig å si. Er det før bilen ble allemannseie, eller i det hele tatt oppfunnet, eller har de bare ikke råd eller bruk for en på gården? Det er så langt litt diffust. Vinden jager over slettene, men det er varmt. Litt for varmt. Gården virker nesten forlatt, men en ung kvinne kan bli sett gående på tunet og arbeidende inne i huset. En etterforsker ankommer den lille søvnige byen som ligger et stykke fra gården.

Shade and Street Tree Planting Gatene i byen avslører at det finnes biler, men det er langt fra allemannseie.

Det er rapportert om en rekke uforklarlige hendelser i nærområdet og flere av dem virker forbundet med kvinnen på gården. Mannen på gården er ofte borte i forbindelse med jobben og kvinnen er mye overlatt til seg selv. Hun er en vakker, oppegående kvinne og skiller seg ut fra de andre i nærheten. Hun virker nærmest feilplassert. Etterforskeren tilbringer litt tid på gården, men finner ikke så mye å rapportere tilbake om. Ikke før han finner en kvadratisk konvolutt med et kort. Kortet er vakkert dekorert med et merkelig, blått mønster rundt skrift som etterforskeren ikke drar kjensel på. Det har en slags utenomjordisk utstråling.

card2

Seerne der hjemme kan kanskje dra kjensel på brevet. Spesielt de som tilhører fangruppen til en spesiell filmserie.

Kvinnen forsvinner. Opptil flere ganger er hun umulig å oppspore, men hun kommer alltid tilbake som om ingenting hadde skjedd. I huset hjemme på gården dukker det opp små gjenstander som folk ikke forstår funksjonen til.Steampunk-Voltmeter-by-LearFX-62

To be continued…

Dette var pilotepisoden til den nyskapende tv-serien jeg drømte om i går natt. I de kommende episodene ville mysteriet avdekkes på beste HBO-vis. Vi ville blitt forsiktig matet med hint til hvor kvinnen ble av og om man traff de riktige trådene på riktige nettforum ville det snart blitt klart at det var tydelige linker til Star Wars-universet og at kvinnen var kusinen til Luke og Leia. Det de fant i konvolutten var innbydelse til bryllupet til Leia og Han Solo.

Veldig fornøyd med konseptet mitt. For hvilket jord-år er det egentlig de filmene finner sted? For lenge, lenge siden. 20-, 30-tallet er da en stund siden? Perfekt serie til å knytte en galakse langt, langt unna med vår egen. Det var i alle fall en perfekt drøm. Jeg liker når de kommer litt overdetaljert… og i sepia .

En kommentar om “Dusty Springs

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s