Ferie og ferie, fru Blom

Hvem er denne fru Blom egentlig? Og hvorfor trakk hun disse antakelsene som hele tiden viste seg å være feilaktige?

Det er ikke en veldig typisk ferie på gang her i gården. Her er det revyøving fra man står opp og til man går og legger seg igjen. De stingene man ikke øver går med til å løpe mellom kostymer, rekvisitter og de som lager filmer, lyder og slik… Jeg antar de har et navn men jeg er for trøtt til å huske det nå. Teknisk? Er det dem? Flotte folk alle sammen. I dag hadde vi gjennomkjøring foran et prøvepublikum. Veldig morsomt og interessant og tidvis frustrerende å se hvilke sketsjer de likte, hva de syntes vi kunne ha kvittet oss med, for det var ikke nødvendigvis alltid det vi hadde sett for oss. Viktig ledd i prosessen, men nå er jeg på vei hjem etter at Sten har sovnet, så det tar jo tid.

Men moro er det. Håper at så mange som mulig av dere kan og vil ta turen og ser forestillingen!

IMG_1470

2 kommentarer om “Ferie og ferie, fru Blom

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s