Sleten søndag

Renate er helten min for tiden. Hun er igjen og arbeider med revy nå hun. Jeg har begynt den lange reisen hjem for å kunne fungere på jobb i morgen. Men hun holder ut. En tapper soldat! Kommer sikkert på å endre alt jeg har skrevet til jeg kommer på generalprøven i morgen. Dansemusa på bordet.

I dag skulle jeg ta det med ro på morgenen, men klarte ikke å konsentrere meg om annet enn revyen så jeg dro inn litt tidligere. Heldigvis var det buss for tog, så jeg kom knapt nok tidsnok. Nå ti timer senere oppdaget jeg at jeg visst var sulten av en eller annen grunn, muligens fordi jeg ikke har spist. Jeg var faktisk så sulten at jeg spiste på Burger King. Vurderte pommes frittes der. Tok til fornuft og snudde i døra da, men det var nære på.

Heldigvis har Sten laget pastagrateng til småsen middag!

Dagens bilde er en av hovedgrunnen til at jeg elsker asiatiske etterlikninger av kjente leker. Her ser vi tydeligvis Supermanns allierte, Superman er selv ikke til stede. Han har vissst funnet likesinnede i Power Rangers, Turtles og Shrek av alle ting! Fantastisk konsept! Det skorter ikke på fantasien i alle fall.

814

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s