Premiere

Endelig var premieredagen her! Vi venter nå bare på anmeldelsen og terningkast, men publikum virket fornøyd. Jeg har visst fått meg en ærlig samboer, og det er fint, for trua på terningkast 6 har jeg lagt på hylla. Sikkert fordi jeg har fornærmet en kake en gang… eller hver gang… Neida, Sten er veldig god på konstruktiv kritikk og må nok bli prøvepublikum tidliger ei prosessen neste gang. For ja. Tross av alt det negative jeg velger å ikke trekke frem, har det vært fantastisk å jobbe med revy igjen.  Neste år er allerede godt ut i planleggingen.Vi fikk jo et tegn… fra oven, og slikt skal man ikke kimse av. Forteller mer om det til neste år!

Blogger anmeldelsen i morgen, med mindre den er muggen.

Trøtt nå…

Peace out, her er et bilde av en God Jesus robot

48cede2b5b3e5e1c525b57e1c05fc0f3Japanere…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s