Mere blod! Mere blod!

Nå er de sinna igjen. Hvordan våger noen å kalle mensen for jordbæruka? Eller Tante Rød? Også et seriøst legemiddelfirma. Og du tror vel ikke de gjør det for å være artige? Langt i fra! De gjør det for å underkue kvinner. For å tabubelegge hele kvinnekroppen og alt det vidunderlige den gjør, det som gjør hver kvinne til en hellig gudinne! Ikke så rart de er rasende. Ikke så rart at de er ute etter blod!

#dethetermensen

Det minner meg på en annen ting. Et facebook-fenomen jeg har lurt litt på. Nemlig når dere jentene sier at dere har noe i glasset. Noe godt i glasset, noe rødt i glasset, noe sprudlende i glasset. Vi vet hva dere gjør, altså. Vi skjønner at dere sitter og drikker. At dere mest sannsynlig sitter og drikker alene. At noe godt ikke er O’boy, at det røde ikke er husholdningssaft, eller at det sprudlende er Farris. Det er bedre å være ærlig om det.

#detheterådrekke

Kanskje jeg burde nevne på facebook hver gang jeg tok meg noe godt å drikke. Jeg drikker jo ikke alkohol mer enn jeg strengt tatt er nødt til. Noe godt for meg er for tiden Ramlösa eller Coca Cola Life (som jeg er redd vil ha like kort levetid som den nydelige Pepsi Max Cappuccino), men da tror jeg nesten jeg ville sett ut som en alkoholiker på facebook.

Nå fikk jeg lyst til å se Carrie igjen…

carrie

En kommentar om “Mere blod! Mere blod!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s