Vinneren av årets gullegg 2015

Hvem la gullegget i år? Hvilken hønsehjerne hadde den forklaringen som var mest på jordet, samtidig som den var så underholdende at jeg skulle ønske det var rett svar og at jeg hadde tatt feil hele tiden?

Det var tett løp i år. Lars og Ingrid hadde begge flotte teorier. Ingrid sin var nesten for troverdig, mens Lars sin brukte et kvarter på å komme skikkelig i gang. Resten av svarene deres var… kunst! Jeg har ikke noe valg, jeg må si det er uavgjort i år. Dere får hvert deres gullegg! Gratulerer!

Takk for i år, i morgen må vi på jobb igjen, jeg veit, det suger, men i kveld er det i alle fall Paradise Hotel!

 

He-ManKanskje meg burde melde seg på der?

Klukk klukk!

En kommentar om “Vinneren av årets gullegg 2015

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s