Eurovision – dag 4

eurovision 4
Vi møtes igjen, folkens. I sofaen sitter Renate og Sten og jeg begynner å frykte at de ikke har planer om å dra. Sist kveld var fylt til randen av GP-skatter, og jeg synes at gårsdagens semifinale gikk tirsdagens en høy gang. Men når det først kom ræl i går så kom det så forferdelig også. Vi kommer tilbake til det. Stakkars Island, vil jeg bare si, det trengte ikke å gå så galt som det gjorde.  Javel, venner, nå vil jeg gjerne høre hva dere tenker om gårsdagens fyrverkerier.
Sten:
Gårsdagens semifinale var på alle måter bedre enn tirsdagens. Dels var det mindre ræl som deltok, dels var det mindre ræl som gikk videre. Jeg er glad for at årets sympatistemmer gikk til Polen, og ikke til Finland, og selvsagt for at mine favoritter gikk videre!
Men det som bidro mest til at gårsdagens semi var bedre, var at det var
a) mindre mas fra programlederne
b) ikke noe überkleint pausenummer.
Jeg skulle imidlertid ønske meg et klein-filter på Conchita.
Renate:
Jeg er enig med Sten, nok en gang:) Alle mine favoritter gikk videre. Til og med Litauen! Wohooo! Også ble jeg fan av Israel og Azerbajan. Gleder meg til lørdag. Conchita burde kanskje bare holde seg til sang..?
Sebastian:
Conchita Banana er ikke den flaueste i denne konkurransen. De tre pinnedyrene i paljettkjoler som leder hele greia er verre.
Sten:
Jeg ble også fan av Slovenia under kveldens løp. Og de som ikke gikk videre, hadde i all hovedsak seg selv å takke, enten på grunn av dårlige sanger eller på grunn av manglende sangstemme. Island, for eksempel, var skrekkelig. Jeg ble overrasket over at Latvia gikk videre, Europa liker visst elektronika selv om vi synes det er ille.
Renate:
Jeg var sjokkert over at Latvia gikk videre. Dummaste.
Sebastian:
Selv kan jeg ikke fatte at noen kan høre, eller se på kjolen, til Latvia uten å blø ut av hodet. Slovenia kan få være med greit. Jeg synes sangen er kjedelig, jeg aner pity-votes, men greit. Jeg fikk med alle mine favoritter i går så jeg kan ikke klage. Jeg stemte på Litauen for alle pengene og litt til Aserbadsjan. Så sendte jeg inn noen stemmer til Sverige men det var mest for å irritere Sten. DE får nok ingen stemmer av meg i morgen, men jeg tror ikke de trenger det. Låta er flott, og sceneshowet er det beste i hele konkurransen.

I morgen skal vi snakke litt om de 7 landene som følte at de ikke trengte å være med i semifinalene.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s