Eurovision – Aftermath

eurvision siste

Sebastian:
Da venner, vi er kommet til den siste dagen i vårt eget Eurovision-studio. Det var litt av en konkurranse i går. Håper dere koste dere? Selv synes jeg at det var for bra i år. vanligvis ser man jo på for å peke og le, men det var det lite av i år. De fleste sangene var ganske så bra, synes jeg. Vel, det var mange som var bra i alle fall. En del. Flere enn vanlig vil jeg si. Jeg synes Latvia slipper unna mye latterliggjøring og det plager meg litt. Det var balle i skrustikke-synging på høyt nivå. Og med den kjolen og panne-accessoiret skjønner jeg ikke at ikke det er mer snakkis. Jeg synes det er litt synd at Russland ikke vant, siden det så ut som om hun kom til å gjøre det lenge. Men jeg hadde vunnet teaterbilletter om hun stakk av med førsteplassen så jeg visste egentlig hele tiden at hun ikke kom til å klare det helt. Jeg har ikke så flaks.

jeg syntes det var synd at Litauen ikke gjorde det bedre naturligvis, men når alt kommer til alt likte NRK bildet mitt av Mørland og Scarlett-dorullnissene så alt annet som skjedde i går er egentlig sekundært. Men nok om meg, hva med dere? Sten?

Sten:
Jeg er fortsatt sur over at Sverige vant – det er helt greit at ikke den beste sangen vinner, men her mener jeg at Sverige vinner på feil premisser. De har frekt rappet både sang og sceneshow, og Europa (og Australia) har latt seg lure. Det beste med dette er at man får noen som KAN ESC til å arrangere neste år – i år var både programledere, inkludert Conchita, og gjennomføringen ganske så middelmådig.
Den sangen som overraskende nok sitter best i hodet på meg i dag, er faktisk Belgia, selv om min favoritt i all hovedsak som tidligere nevnt var Litauen og også Russland.
Noe annet er at «de fem store», med unntak av Italia, havnet langt nede. Spørsmålet er om det er bare på grunn av dårlige sanger, eller fordi publikum rett og slett ikke har fått hørt dem nok.

Sebastian:
Renate?

Renate svarer ikke. Hun stirrer ut i lufta. Hun er ferdig. Vi håper hun kommer seg innen neste års melodifestival. En kan bare håpe. En må bare håpe.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s