Blåtur

I kveld er det sommeravslutning med jobben. Da blir det hæla i taket med Pepsi Max. Jeg er ikke så veldig fan av akkurat den brusen, men det var nå den som står i kjøleskapet og jeg orker ikke å være så komplisert som jeg egentlig er. Så da godtar jeg den brusen som står rett foran nesa mi. Vi skal på blåtur med jobben. Det vil si, jeg aner ikke hva eller hvor vi skal, og veldig få andre gjør det heller.

Det kan bli artig.

Eller ikke. Men jeg  orker ikke å være så komplisert som jeg egentlig er, så jeg velger å tro at det blir gøy. Jeg får sushi, så kvelden er uansett reddet. Med mindre vi skal danse salsa.

I morgen sitter vi atter på toget mot deilige Gøteborg. Endelig har Liseberg åpnet, så denne gangen skal vi faktisk dit. Vi skal endatil bo rett ved. Den leiligheten vi vanligvis bor i er utleid nå, så jeg måtte finne en ny. Den ser veldig hyggelig ut også, så det blir spennende å se. Det er jo så mye hyggeligere enn å bo på hotell.

Skjermbilde 2015-06-18 kl. 16.55.31
Sten er også på sommeravslutning med jobben. Selvom han jobber her hjemme. Uten kollegaer. Litt usikker på hva han driver med. Men jeg orker ikke å være så komplisert som jeg egentlig er, så jeg velger å tro at han er ute og kjøper en gave til meg.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s