Ordspill med visdom eller tenner

ja, for i dag startet jeg dagen med å fjerne to visdomstenner. Men jeg trodde det skulle være verre altså. Det verste var vel å havne på det toget som skulle innom alle stasjonene det fant, og så i en drosje med en ubrukelig sjåfør. Ble jo mer enn stresset nok før vi rakk frem, femten minutter for sent. Og regningen da.  

Neida, altså, jeg gleder meg ikke til å ta neste tann, men det har gått veldig greit. Ikke minst siden Sten lager så god mat som jeg ikke trenger å tygge. Mmmm… fløte og smør….

Men jeg fikk ikke beholde tannen min? Det syntes jeg var rart. Tror det er en tannfe som blir skuffet når hun kommer i kveld…

 Og mens vi er inne på det. Hva er det ho her skal med alle tennene?  Sjuke kjerring…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s