Dorullnisser på charter – Middag ute

2015-07-10 13.07.48«Det blir ikke så mye middag hjemme på hotellrommet. Vi prøver å oppleve så mye som mulig her nede, og spiser gjerne ute. Men det er en ting vi synes er litt rart. Det virker ikke som om folk her nede har skjønt at det er ferie. Det er jo derfor vi har Syden eller? Ikke et av utestedene dufter tennvæske. Det blir litt rart å gå med grilldress liksom. Heldigvis har vi vært smarte nok til å ta med oss engangsgrill. Det er ikke ferie uten grill. Og som dere ser vet Kolbjørn akkurat hvor mye tennvæske som skal til.

Kolbjørn og Kjersti»

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s