Fjelltur og spill

I dag har vi gått tur i fjellet. Antakelig for å bekrefte hvor dårlig form jeg er i. Det ble ikke avkreftet for å si det slik… Men jeg lever. Og jeg har bilder! 

    
 Resten av dagen har gått med på å spille spill. Stort sett på mobilen. Vi har også diskutert om det kan kalles sosialt. Jeg synes det kan det når vi sitter fem i samme rom og spiller mot hverandre og snakker sammen samtidig.  Bli med og spill draw something du også. Her er et utvalg tegninger jeg er godt fornøyd med. 
    
    
    
   

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s