Produktiv

I dag har jeg vært skikkelig produktiv, på en annen måte enn til vanlig. Ingen dorullnisser, men hyller til Stens spiskammers. Det var jo hyller der fra før av, men etter en tur på Coop Obs Bygg Ski og noen timer med sag, skrujern, tommestokk og baufil har jeg mer enn doblet oppbevaringstilbudet til min bakeglade samboer. Lars nevnte at han skulle kjøpe lister i går og jeg kastet meg hjerteløst over ham og forlangte at han skulle ta meg med. Jeg har hatt lyst til å forbedre hyllene i flere rom en stund nå, og det er bedre å hoppe i det enn å krype. Siden jeg med dette som med doruller (og alt annet) jobber uten en altfor planlagt plan, for ikke å snakke om mitt rause antall tommeltotter, måtte jeg ty til kreativiteten både ofte og titt. Vi er godt fornøyde med resultatet og er spent på hvor mye vi får plass til, men det får vente til i morgen.
2015-08-04 00.09.13

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s