Skolestart

Det var så hyggelig å se igjen elevene i dag. Og morsomt å hilse på nye elever og det å være i en ny klasse. Savner litt det å ha en egen klasse , men det skal bli interessant å være timelærer i et år.

Nå skal jeg sette meg ned og se hva slags lekser de skal få i engelsk til neste uke. Får vel starte pent, både for deres skyld og min egen. Neida, jeg er vanligvis veldig snill med lekser. Jeg vil ikke at de skal sitte for lenge med det. Men jeg vil at de skal gjøre såpass at de forstår hva de driver med. Vanligvis liker jeg å gi dem lekser som innebærer at de får se litt tegnefilm også i engelsk, men det får jeg ikke gjort denne uken.

Tegnefilm, sier du forskrekket. Men ta det med ro. Det er bra tegnefilmer. Fra 80-tallet og tidlig 90-tall.

Apropos det, sjekk den evig fine koppen jeg fant her om dagen! Forsiktig med den misunnelsen, det er en dødssynd.
2015-08-17 20.08.24

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s