Hallo, Cuba

For en drømmelørdag. Jeg har fått hjemmelaget pizza på god gammeldags vis, noe som er nesten like bra som frossenpizza, dersom nostalgi er det vi er ute etter. Etterfulgt av potetgull med Holiday dip. Jeg trodde aldri jeg skulle finne noe som smakte bedre enn potetgull med Holiday dip. Så dukket Spicy Holiday opp. Mamma mia!

Dessuten fikk jeg drikke Cola Zero til. Cola Zero er egentlig best nås man er sammen med Lars, for han blir lit høy av akkurat den brusen, men han ville være med sin egen familie i dag. Heldigvis har vi et godt alternativ, nemlig Cuba Gooding Jr. Han er riktignok ikke like morsom, men han er brunere så det veier litt opp. Dessuten har han ikke peil på å velge ut gode filmer å spille i, og i kveld hadde jeg lyst til å se en skikkelig dårlig film. Hello, Cuba!

Boat Trip handler om to ekstremt heterofile fyrer som havner på et gay cruise på hysterisk vis. Så skjer det masse hysterisk artige ting som aldri ville skjedd i virkeligheten og som aldri burde skje på film. Filmen er laget av folk som aldri har møtt homofile, svensker, bananer eller damer før. Muligens har de heller aldri hatt en normal samtale før. Litt usikker på om de har gått filmskole.

Men Holidaydipen var nydelig.

Boat_Trip_poster_42429Denne plakaten forteller deg alt du trenger å vite om filmen 
(bortsett fra at hun damen hadde ikke noe med bananen å gjøre).

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s