Regn og tegn

Det regnet så mye i går at jeg tenkte det måtte være ferdig. Er det ikke slik det funker? Jeg ble i alle fall veldig overrasket da jeg stod der med bare en tynn genser og skulle ha bussvakt i en halvtime. Heldigvis hadde Lars en jakke og slik jeg ser det er alt hans mitt, om ikke vice versa. Dessverre kan jeg ikke låne et nytt hode på tunge regnværsdager, for jeg blir helt ubrukelig.

På den positive siden begynner jeg å utvikle en egen strek på Draw Something-appen. Det er både litt trist og fint på en gang at jeg blir mer fornøyd med det jeg greier å tegne med en pølsete pekefinger på en liten skjerm, enn hva jeg gjør med ordentlig utstyr.
2015-08-24 22.38.16 2015-08-24 22.41.38

Advertisements

3 thoughts on “Regn og tegn

Add yours

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: