Kveldsmat på IKEA

For et påfunn å reise på IKEA etter en lang dag på jobb. Noen husker kanskje min ergrelse over besøket vårt til IKEA den gang vi skulle skifte ut kjøkkenet. Denne gangen var det Ester som hadde den samme planen. Hun var dog utstyrt med en rimelig stor dose tålmodighet der hun satt og pirket på computeren, uten spesielt mye assistanse (jeg bare nevner det). Jeg tok heller noen runder rundt i etasjen og plukket med meg litt dukkehusmøbler og noen gaver til Sten. Når hun omsider var klar tok vi runden en gang til sammen før det bar ned i den morsomme etasjen. Det var riktignok lettere å fylle vognen før når man var alene, men det gikk da et par lapper denne gangen også.  Jaggu fikk vi ikke kjøpt oss hver vår ananas!

Jeg trives godt på IKEA så lenge jeg slipper å forholde meg til kjøkkenavdelingen. Philip derimot er ikke like positiv til den magiske handleopplevelsen IKEA kan tilby, så han ble igjen hjemme mens jeg fikk låne kone med bil. Så endte vi turen med stromboli og nordisk fruktvann.

2015-09-21 20.05.02
Welcome to hell!

En fin tur, men det har blitt en lang dag, ja. Nå har vi akkurat ramlet inn døra hjemme og jeg ser knapt nok hva jeg skribler ned.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s