Ikke Ikea, men hund

På morgenen i dag fikk jeg lov til å lufte nabohunden. Det er en liten fransk bulldog, og det ble vel mer grynting enn det ble bimmelim og bimmelom, men hun er jo fryktelig søt da. Ca halvparten så stor som katten. Katten ble forresten ca passe sjalu og holdt seg hverken langt unna eller helt nærme så lenge vi var ute. Litt usikker på hvem av de to som hadde mest høy i hatten.

Det var en ganske ok måte å starte dagen på, men jeg er nok ikke et hundemenneske. I alle fall ikke hunder som er mindre enn katta. Men hun er et veldig søtt innslag i nabolaget da. 2015-09-24 07.18.40

2 kommentarer om “Ikke Ikea, men hund

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s