Hjemme igjen

Deilig å komme seg hjem etter hektiske ryddedager. Mmmm… Dusj og rene klær.

Også deilig var det  å finne ut at Jansson ikke var borte allikevel, slik som kattepasser sa. Han lå bare på verandaen, uten å forstå når det kom noen for å mate ham. Fint å se ham sluke unna litt mat og mere mat og enda litt også.

Og litt blanda følelser over å se at det som ligger ute på verandaen slett ikke er en stygg frosk, men at det er husedderkoppen vår som også er blitt gravid. Yum!
Jeg er ikke like redd for edderkopper som jeg en gang var, og denne edderkoppen pleier å sitte utenfor stuevinduet vårt. Der har jeg sett den fange bytte og spise det. Det er ganske fascinerende. Jeg slapp å se unnfangelsen av de små, og skal styre unna fødselen, men i all sin stygghet og ondskap er den ganske trivelig å ha ute på verandaen. Men ikke kom  innendørs, da dreper jeg deg og alle de stygge babyene på sekundet!

Pregnant-Jess-e1440828385845
Vedlegg 1: Gravid hunedderkopp

2 kommentarer om “Hjemme igjen

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s