Flamingoer og froskeprinser

Huset er ryddet og vasket, lysene er tent og Downton Abbey ruller over skjermen. Jeg vet ikke om jeg føler meg mest voksen eller gammel, eller bare ustabil, over hvor mye lettere alt er nå som det er ryddig. Så spørs det da, om jeg plutselig får akutt bruk for alt jeg har kastet. Det ville vel vært likt seg. Men i går fikk jeg faktisk bruk for de gamle klistremerkene jeg rappet fra gutterommet til Sten. Pakkene til åttitallsfesten måtte jo matche temaet, så Renates ble dekorert med lykketroll, og Haakons ble pyntet med Mr. T. 

IMG_0769
Ser ut til at presangen passet perfekt også? Det var morsomt å male igjen. Lenge siden sist. Flere år, tror jeg. Håper jeg får tid til det fremover. 

Sten har reist til Halden til i morgen, men det går bra, for frosken er her ikke lenger. Den er blitt til en prins, tenke seg til.

IMG_0764

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s