Tilbake

Det ble sent i går før vi kom oss inn døren, men det var deilig å komme tilbake til Norge. jeg syntes det var altfor varmt i London. Jeg hadde jo håpet på litt småsnø og slik, men holdt på å smelte i vinterjakken min. Så da jeg sklei bortover rullebanen i en kald vind, følte jeg virkelig at jeg kom hjem igjen. Det skal være kaldt når det går mot jul.

Men det ble sent og jeg merker det skikkelig i dag. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sovnet i bilen på vei hjem. Kofferter er tømt, Dr Who-figurene er vasket, og det tror jeg nesten blir det jeg får gjort i dag.

Etter fire dager med sukkercolabrus og friterte whatevers er det på tide å stramme inn beltet skikkelig og spise normal mat en stund fremover. Men når vi drar tilbake igjen i mai, da blir det definitivt mer av denne babyen; verdens diggeste mat.

IMG_0856-0

Auberginer med salt og pepper heter retten, men det er egentlig en liten bit av himmelen, dyppet i frityr. Seriøst,  det finnes ikke noe som smaker bedre enn dette.

En kommentar om “Tilbake

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s