2015 in review

I morgen er det nyttårsaften allerede. Og etter et intenst år, bloggmessig, er det artig med denne rapporten wordpress har satt i gang. Det har vært interessant å blogge daglig, ikke minst fordi jeg hver dag har måttet finne frem til noe som burde være noenlunde interessant å lese for folk. Nå har jo ikke jeg en stor blogg, det er jo for det meste venner som leser her, og jeg har ikke noen ambisjoner for bloggen heller. Jeg liker bare å skrive. Men uten lesere er det jo ikke spesielt interessant. Så det er gøy å se på denne oversikten , for det har vært folk her. 15 000 visninger. Det er mye, uansett om det er unike lesere, eller et par som bare ikke får nok av skriveriene mine. Dessverre ikke alle som legger igjen spor etter seg, men takk til alle dere som har gjort det.

Her er rapporten:

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2015 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 15,000 times in 2015. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 6 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s