Derfor burde du slutte…

Det har tatt helt av. Det er på Facebook, folk snakker om det over alt, og ikke engang i parken kan man gå uten å støte på fenomenet. Og det er en trussel i trafikken også!

Jeg snakker naturligvis om strikking.

Jeg var i Kongsberg i helgen, og der på en benk så jeg ei dame sitte og strikke. Det må da finnes bedre ting å ta seg til utendørs? Ja, det er fint at folk kommer seg ut, men man kan da ikke være avhengig av strikketøyet sitt for det? Se på naturen! Snakk med folk. Neida, hun satt der og så på strikketøyet sitt, hun.

Hjernedøde zombie!

Folk treffes til og med for å strikke sammen. Faktisk arrangerer enkelte kafeer strikkekvelder. Hva skal det være godt for? Sitte der med hvert sitt strikketøy. Hva med å snakke sammen? Det er billigere og raskere å bare kjøpe noe ferdig i butikken også. Latterlig. Og det å ta det med ut blir for dumt. Det må da finnes bedre grunner til å ta turen ut.

For ikke lenge siden ble en dame stanset i trafikken. Der satt hun bak rattet og strikket. Da er det ikke en lek lenger. Det er direkte farlig!  Forby hele driten!

Nei, legg vekk strikketøyet og kjøp deg heller ferdige klær. Så kan du bruke tiden på noe fornuftig. Lære et nytt språk eller noe. Ikke la sommeren 2016 bli husket som den sommeren du satt og glante ned i strikketøyet.

6.jpgBildet er hentet fra http://www.instructables.com/id/Pokemon-Beanie/

En kommentar om “Derfor burde du slutte…

  1. *fnis* Du glemte faren ved gjenglemte strikkepinner.. Og hvis man terger en strikker, kan man bli stukket! o.O

    Men å dukke bak strikkingen fordi en ble skremt av The Walking Dead er ikke en god idé.. x.x

    Likt av 1 person

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s