2. desember – Dorulldalen B&B

Nissefar og Storesøster var ute for å henge opp juleneket.
– Det er jul for småfuglene også, sa Nissefar og hørtes smart ut, men Storesøster regnet med at han hadde lest det i en bok eller en reklame.
– Pent blir det også.
– Ja, vi trenger visst den pynten vi kan få, sa Nissefar. – Dagens gjest sa han hadde kommet hit for litt inspirasjon til å pynte huset, men vi hadde visst ikke nok lys engang. Hos han pleier de nok å sprenge noen sikringer i desember.
– Kanskje vi kan kjøpe det for pengene vi tjener på gjestene?
– Nei, dagens inntekt må visst gå til en ekstra pute. Gjestene har visst klaget litt på at de ikke fikk det utdelt. Mon tro om de aldri blir fornøyde.

Vet du hvem nissefamilien fikk besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet nedenunder, og du kan være med i trekningen av en eksklusiv Dorullnissekalender. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen.
Gårsdagens gjest var Sally fra Et Førjulsmareritt/A Nightmare Before Christmas

18 kommentarer om “2. desember – Dorulldalen B&B

 1. Dagens gjest er nok Clark Griswold, kjent fra blant annet National Lampoon’s Christmas Vacation (eller «Hjelp! Det er juleferie» som den heter på norsk).

  Det nærmer seg tiden for årets visning av denne. Og uansett hvor ille julen potensielt kan bli – så kan den aldri bli like ille som Clark sin. Heldigvis?

  Liker

 2. Åjada, jeg vet veldig godt hvem dette er, men hva han heter dukker ikke opp i de rotete hjernecellene mine 😦 Men filmen er «Hjelp, vi har juleferie» eller noe i den duren.

  Liker

 3. Ehh, tenkte kanskje det var han moods of Norway-fyren, men han har vel ikke så mye hår? Kanskje det er han andre? Peder Børresen?

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s