4. desember – Dorulldalen B&B

Nissemor trillet marsipankuler på kjøkkenet. Så skulle kulene dyppes i sjokolade. Til sist skulle de få en mandel i seg. Det var litt av en jobb å skulle lage alt julegodtet selv. Heldigvis satt Vesle Babyknøtten på kjøkkenbenken og gomlet marsipankuler, så hun slapp resten av prosessen med kulene.
– Kan vi ikke bare kjøpe mere godterier, spurte Lille babyknøtten uskyldig.
– Det skulle jeg gjerne, sukket Nissemor, men akkurat nå må de pengene jeg har gå til å reparere sprekken i vinduet på soverommet, så ikke gjestene fryser.
– Jeg kunne bedt dagens gjest om å fikse det, men det ville vel vært ufint. Dessuten synes jeg han har en del rare ideer, alt fra racerbiler til måneraketter, så jeg vil ikke at han skal gå løs med verktøy inne i huset.

Vet du hvem nissefamilien fikk besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet nedenunder, og du kan være med i trekningen av en eksklusiv Dorullnissekalender. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen.
Gårsdagens gjest var George Michael fra Wham-dagene. Gratulerer til Renate som vant første ukes trekning! Hun får en kalender, og det kan du også vinne denne uka.

 

30 kommentarer om “4. desember – Dorulldalen B&B

 1. Skjønner at jeg overkompliserte i går… Fikk bare en øyeblikkelig assossiasjon til «Trainspotting» da jeg så teksten på skjorta. Men har aldri sett annet enn glimt fra den filmen. Jeg liker bedre sånne med drager og trollmenn. Eller med hyggelige Aukrust-figurer. Dette er Reodor Felgen 🙂

  Liker

  1. Du var ikke den eneste, som sagt 🙂 Trainspotting er forresten ingen dårlig film, men lite julete. Veldig lite. Nesten ingenting. Egentlig ingenting.

   Liker

 2. Jeg må jo bare prøve, for har ikke greid noen (ennå). Han som drepte ho i ubåten 🙂 navn huskes ikke 🙂

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s