23. desember – Dorulldalen B&B

– Før du spør, sa Nissemor til Nissefar. – Vi må bruke dagens inntekt på juletre.
– Jeg visste det, sa Nissefar skuffet. – Vi burde gjort som dagens gjest, da hadde det holdt med en liten kvist. Nissemor var ikke enig.
– Vi skulle gjort som jeg sa i fjor og i forfjor og året før, fortsatte Nissefar. – Vi trenger et juletre i plast. Så slipper vi alle disse utgiftene.
– Du vet hva jeg mener om kunstige juletrær, sa Nissemor strengt. Nissefar argumenterte:
– De er rimelige, vi pakker det ned med lys og pynt så tar det kort tid å pynte, og de gjør nytten!
– Greit sa, Nissemor. – Vi kjøper et kunstig juletre. Nissefar gliste fornøyd. Nissemor fortsatte: Så kjøper jeg inn Fjordland Julemiddag til julaften. Nissefar måpte.
– De er rimelige, vi stapper det inn i microen så tar det kort tid å tilberede, og de gjør nytten! Nissefar ble stille. Så tok han på seg støvlene. – Det er ikke det samme, mumlet han mens han gikk ut for å kjøpe et vaskeekte juletre fra nabogården.

Vet du hvem nissefamilien fikk besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet nedenunder, og du kan være med i trekningen av en eksklusiv Dorullnissekalender. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen.
Gårsdagens gjest var Jungelens klovn, aracuan bird, eller hva som helst som viser at dere vet hvilken tegnefilm det er fra. Hakke Hakkespett er feil.

12 kommentarer om “23. desember – Dorulldalen B&B

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s