Dorullby Tidende 12. desember

Velkommen til årets Dorullnissekalender. Konkurranseregler og premie finner du nederst i innlegget. Gårsdagens svar var : Snipp og Snapp

Rett før Penny forlot pulten sin på Dorullby Tidende, stanset hun ved pulten til Klark.
-Vil du bli med ut på middag i morgen, spurte hun og hørtes mer nervøs ut enn hun egentlig var.. Klark så på henne som om han ikke forstod hva hun spurte om. Noe han sikkert ikke gjorde. Hun hadde en plan om å lokke ut av ham at han var den mystiske DorullMannen som han alltid skrev artikler om.
– Naturligvis. E-er det en d-date, stammet han usikkert.
– Kanskje, svarte Penny og blunket til den dumme mannen.
– Skal jeg ta med skrivesaker? lurte Klark.
– Naturligvis ikke, svarte Penny og var allerede på vei ut, ikke overrasket over det merkelige spørsmålet overhodet. Hva trodde han? At hun skulle ta ham med på seminar?

47488908_357988534747368_1998246720013598720_n

 

Ute å gata så Penny et krek som så ut som om den kom fra Helsike, eller enda lenger sør. Hun trengte bare å se i øynene dens for å skjønne at det den likte best med jula var å spise slemme barn. Hun håpet den holdt seg unna Dorullby, selv om barna her for det meste oppførte seg. 47229069_365777000634828_37140970210328576_n.jpg

Hvem møtte Penny i dag? Legg igjen svaret ditt under og bli med på trekningen av fine julepremier. Svaret ditt blir ikke synlig for andre før neste luke åpnes klokken 17.00 neste dag. Premie trekkes hver søndag i advent og julaften.

47259434_256211791714272_1706791600811671552_n.jpg

 

 

9 kommentarer om “Dorullby Tidende 12. desember

  1. I går skumleste vi en tekst om den skumleste katta i gata… Hadde jeg sagt. Men mulig man kan si mest skumle? Hva er den mest skumle filmen du har sett? Nei, det føltes helt feil. Men det er ikke Krampus. Han laget jeg i fjor. Han ble vemmeligere enn denne. Eller mer vemmelig, alt ettersom.

   Liker

   1. Det er en helt strålende katt! Det ville ha vært en tam Krampus. Men den ligner jo litt på julekortversjonen av Krampus? Júlaköttur lå ikke akkurat så langt framme i bevisstheten. Men jeg er litt irritert på meg selv, for jeg hadde en pappa som elsket folketro og sånt og jeg husker jo godt at han fortalte om Grýla og hennes 13 barn. Så det var ikke det at jeg ikke hadde hørt om katten. Jeg ber om unnskyldning for at jeg trodde du hadde en dårlig dag og hadde laget en dårlig Krampus😄

    Liker

    1. Haha, du er mer enn tilgitt! Jeg digger de islandske julefigurene, så katten burde ha vært bedre. Men jeg ble inspirert av et bilde jeg syntes var ganske kult.

     Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s