Dorullby Tidende 14. desember

Velkommen til årets Dorullnissekalender. Konkurranseregler og premie finner du nederst i innlegget. Gårsdagens svar var : Tingeling

Penny var levende overbevist om at kollegaen hennes Klark var DorullMannen, superhelten som hjelp byens innbyggere når de var i nød. Når hun sammenliknet bildene av dem, var de så og si identiske, bortsett fra at Klark brukte briller. Trodde han virkelig at ingen ville legge merke til det? Hvem ville vel gå på en så elendig forkledning med kun et par briller. Det hele var latterlig. Men Klark var kanskje så dum at han kunne tro noe slik. Og folk hadde jo latt seg lure. Men ikke Penny. Og hun skulle avsløre ham. Men hvordan?

Penny møtte i dag på en liten gutt som hadde en viktig avtale.
– Kom, sa de til meg, pa ram pampam pam. Så det beste med denne julen, sa han da Penny spurte, – er å få spille trommesolo min for den kongen.

47348735_196701024568006_1468698581224390656_n.jpg

Hvem møtte Penny i dag? Legg igjen svaret ditt under og bli med på trekningen av fine julepremier. Svaret ditt blir ikke synlig for andre før neste luke åpnes klokken 17.00 neste dag. Premie trekkes hver søndag i advent og julaften.

47259434_256211791714272_1706791600811671552_n.jpg

 

 

 

11 kommentarer om “Dorullby Tidende 14. desember

  1. Dette er «the Little Drummer Boy» . De tre vise menn hadde visst bedt han om å komme og spille for Jesusbarnet? Det høres ikke umiddelbart ut som noen god idé ! Babyen hadde allerede fått upassende ting som gull, røkelse, myrra og lam i gave og det var engler og gjetere og vismenn over alt. Stakkars Maria som sikkert var utslitt etter en lang vandring og en fødsel (det gjør VONDT, gutter!). Og så blir det altså tilkalt en gutt med en tromme?!

    Liker

    1. haha, du har så mange bra svar. men jeg har også lurt på hva i all verden han hadde i stallen å gjøre. Dog ikke i like stor grad som «el caganer», som du MÅ google om du ikke allerede vet om.

      Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s