Nyttårsforsetter

Jeg skal ikke si at jeg er for smart til å droppe nyttårsforsettene, fordi jeg vet at det ikke har noe for seg. Jeg har nemlig skikkelig, skikkelig troen på dem. Det er bare det at jeg ikke er så flink til å følge dem opp. Men de er der! Hvert år, som innpåslitne gjester som ikke vet når det er på tide å dra hjem igjen. Her er årets:

– Begynne å trene (fremdeles ikke startet)
Det verste med å trene er at jeg hater å trene. Jeg liker ikke å bli sliten, og dessuten er det dørgende kjedelig. » Da har du bare ikke funnet den rette treningsmetoden» mhm, mhm, mhm.

– Spise sunnere
Har faktisk begynt, men veldig nylig så vi får se. Flere grunner til at denne er med. Vekt er naturligvis en faktor, men mest helse. Jeg blir skikkelig dårlig av å spise sukker. Ikke like syk som Sportacus fra Lazytown, en referanse jeg regner med at samtlige her kjenner til, men nok til at jeg burde kunne motivere meg til å kutte ned på sukkeret. Ostepop, den blir verre.

– Mindre shopping
Dette er også startet opp, jeg gir meg selv en bitteliten ukelønn, hundre kroner, som jeg forøvrig brøt og brukte 114,50. Vi trenger å spare penger nå, det har blitt en del utgifter på huset i det siste. Dessuten henger forsettet sammen med det neste, for vi har nok ting. mer enn nok.

– Rydde huset skikkelig
Denne siste der. Hah! Som om vi ikke har prøvd. Og vi gjør alle feilene som Marie Kondo og Synnøve Skarbø advarer mot,  snart er det like rotete igjen. Det hadde vært fristende å faktisk sette av rikelig med tid og følge en av disse metodene til punkt og prikke, men jeg ser for meg at dette ville lede til en god del krangling her hjemme. Samtidig som vi både bruker en del ting, og liker å ha en del ting. Usikker på om det lar seg kombinere med disse rydde-teknikkene. Det siste jeg ønsker meg er et for ryddig hjem, uten at det er noen overhengende fare for at det skal skje med det første.
Men vi har nok ting. Sist loppemarked på skolen tror jeg at jeg stod for ca en tredjedel av alle loppene. Det er ikke tøys. Og jeg er redd jeg kunne gjort det igjen, lett.

Dessuten har jeg noen forsetter til Sten, men jeg vet ikke hva han synes om det…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s