Dorullby Brukt og Antikk 1.desember

Snøen dalte lett og fin over Dorullby. I lommen til Nissefar raslet nøkkelen til familiens nye butikk. De hadde overtatt den gamle Dorullby Brukt og Antikk etter en gammel tante, som ikke lenger orket å drive den og hadde flyttet til Syden. Idet han skulle låse opp døren til butikken for første gang, så han at det hang en konvolutt på døren. I konvolutten lå det et brev.

«Til dem det måtte angå. Gratulerer med den nye butikken. Jeg kommer og river hele skiten og bygger parkeringshus om noen uker.»

Nissefar ble veldig forvirret over beskjeden. Mest av alt fordi det fantes kun fire biler i hele Dorullby, det var noe alle visste, og det kunne umulig være behov for et parkeringshus. Han bestemte seg for å snakke med dem som eide bilene, men hvem var nå det? Grevinnen naturligvis, men hvem flere?

– Har dere åpnet?, spurte en stemme bak Nissefar, som snudde seg og så en kar som ikke kunne ha spist på lenge. Han så ut til å være bare skinn og bein og snasen dress. – Jeg trenger noen glitrende edderkopper og et par reinsdyrkadaver, jeg skal nemlig feire jul for første gang.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Første trekning er altså allerede i kveld. Vinneren offentliggjøres i morgen klokken 17.00 og du har til da å svare. 

20 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 1.desember

  1. Nissefar har fått besøk av selveste Jack Skellington, som utvilsomt danset seg gjennom Dorullby mens han synger om hvor annerledes alt er – sett i forhold til Halloween Town.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s