Dorullby Brukt og Antikk 9. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Penny Lane Holmes var Dorullbys tøffeste reporter, som du sikkert husker fra i fjor da du kunne lese 24 episoder om akkurat det. I år var hun riktignok kun en bifigur, men Nissemor hadde troen på at hun kunne vise seg å være viktig for utviklingen av historien. Hun viste henne brevet de hadde fått, der noen truet dem med å rive hele butikken.
– Kan du finne ut hvem som har skrevet dette brevet? spurte Nissemor fortvilet. – Kanskje du kan sjekke fingeravtrykk eller noe?
– Ganske vrient å finne fingeravtrykk av en dorull, men jeg skal gjøre mitt beste, sa Penny og puttet brevet i lommen.
– Hvor tar du det?
– Jeg kjenner en ganske super fyr som kanskje kan hjelpe, svarte Penny, og dersom du har gjort hjemmeleksene dine og lest fjorårets julekalender vet du akkurat hvem hun tok det med til.

Plingelingelingsann, sa bjellen over døren med en svensk klang. Og inn kom en liten rødtopp. Hun skulle ha den tunge gamle kisten som Nissefar og Nissemor hadde forsøkt å flytte på siden de overtok butikken. Den slengte den lille jenta over skulderen og tok med seg hjem. Men ikke før hun hadde lagt igjen to gullmynter på disken.

Hvem har de fått besøk av i dag? Forrige ukes vinner var Yngve, som svarte på Instagramkontoen til Dorullnissen. Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i ukene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

6 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 9. desember

  1. Pippi, eller Pippilotta Viktualia Rullgardina Chrysmynta Efraimsdatter Langstrømpe, som er det fulle navnet.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s