Dorullby Brukt og Antikk 11. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Penny beklaget for Nissefar hvor lite hun hadde funnet ut.
– Det går bra, sa Nissefar. – Nå vet vi jo at den som sendte brevet er glad i marengs
– Men alle er glad i marengs. Marengs er det beste som finnes.
– Det er sant, sukket Nissefar og måtte innrømme for seg selv at selv butikken luktet litt marengs.
– Fant du ut noe om håndskriften?
– Nei, til det trenger vi en mesterdetektiv, sa Penny. – Og det er ikke jeg.
– Nei, men broren din er vel det? spurte Nissefar.
– Det er sant, sa Penny etter å ha tenkt seg om en liten stund.
– Kan du spørre ham? spurte Nissefar.
– Ja, det var lurt, sa Penny etter å ha tenkt seg om en stund en gang til.

Bjellen over døren plinget …ikke i det hele tatt faktisk. men oppe i luftekanalen kom det lyder. snart tittet en sliten og blodig politimann i bare helsetrøya ut. Han hadde samme sveis som Albert Åberg, men mer attitude enn Pippi Langstrømpe.
– Hva i…Jeg må ha krabbet feil et sted bake i rørene, sa han ampert. – Ser ikke ut som om jeg er i samme skyskraper lenger engang. Så krabbet han tilbake med lighteren sin tent. Luka til luftekanelene falt i gulvet, men ikke før den hadde truffet bjellen over døren så den plinget litt ekstra barskt.

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premie i år er en kopp med julekos, og det kan du vinne i ukene fremover så bli med videre. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

10 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 11. desember

 1. Dette er Bruce Willis/ John McClane i Die Hard. Ikke noe for meg. Jeg stiller enorme krav til filmer som ikke har drager eller Johnny Depp i seg, og da når ikke dette opp. Men har da sett denne mannen kravle rundt i luftekanalen😄

  Liker

  1. Haha, jeg har faktisk aldri sett denne, men skjønner at det er tradisjon for mange. Pleier ikke se så mye med Bruce Willis og har vel også kuttet hardt ned på Johnny Depp-filmer også de senere årene. Ikke noe kan måle seg med CryBaby og Edward Saksehånd.

   Liker

   1. Og den klissete Don Juan DeMarco! Det er vel en film man enten elsker eller bare rister på hodet av. Jeg synes den er søt. Og så har vi Dead Man med Neil Youngs avsindige gitar. Ikke søtt i det hele tatt, men uforglemmelig. Tror jeg må ta meg en filmmimrekveld for å minnes den unge Johnny😄

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s