Dorullby Brukt og Antikk 23. desember

Nissefamilien har arvet Dorullby Brukt og Antikk, men den trues med å rives for å gjøre plass til parkeringshus om de ikke finner på noe lurt.

Dolokk Holmes og de andre voksne hadde brukt store deler av dagen i dag og de foregående til å gå rundt å trykke på låsen på bilnøkkelen. Men så langt hadde de ikke hørt et aldri så lite bipp bupp. Nissebarna kom løpende med navnet på marengsdamen som hadde truet dem med å rive butikken de hadde arvet.
– Vi har navnet på damen som vil rive butikken, ropte de. Og Nissefar skulle akkurat til å spørre dem hvem det var, da de hørte bipp bupp fra… deres egen låve? De hadde gått så langt at de nå var i Dorulldalen og stod ved sin egen låvedør. Var den siste bilen her?
Nissefamilien åpnet langsomt døren inn til låven, og ganske riktig, der i mørket stod det faktisk en flott gammel bil.
– Hvem har plassert denne her, spurte barna i kor.
– Det er det visst jeg som har gjort, sa en stemme bak dem.
De snudde seg og så rett på en gammel dame som bar på et fat med marengs.

Bjella over døra plinget tradisjonen tro, og inn kom to programledere, kun for å minne om at dersom man liker juletradisjoner som dorullnisser og Sebastian som lager dorullnisser, så må man faktisk se på Kvelden før kvelden i kveld på NRK, for der dukker vi opp!

Hvem har de fått besøk av i dag? Svar i kommentarfeltet og vær med i trekningen av fine premier hver søndag i hele advent og en ekstra på julaften. Svaret ditt blir ikke synlig før i morgen. Premien i dag er en kopp med julekos, og den vant  Kara, som svarte på Instagram, men i morgen venter en helt ny premie, og den kan bli din. 

77334944_495416254401983_3445181555192889344_n.jpg

9 kommentarer om “Dorullby Brukt og Antikk 23. desember

  1. Mikkel og Haddy!
    Gleder meg til å se på! Kjempeimponert over hvor høyt du har nådd med disse! Tenkt på å åpne museum?

    Liker

  2. Der våknet Rev. Må jo være n’ Mikkel og a’ Hadja i programmet der folk lures til å tro det er lille julaften på direkten, si.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her