He-Man og hestene

I dag tok jeg med meg He-Man opp til Stallheimen der Siri har hest. Han er jo så glad i dyr, så det var litt av en tur, selv om det snødde og han bare hadde tatt på seg truse og støvletter. Han liker å tøffe seg, men jeg tror det ble litt kaldt. Og 9. mai snøen er forrresten ganske høyt på lista over ting jeg ikke vil savne med Vadsø.

For jeg drar nå, jeg gjør det. Det er ikke tusen millioner prosent sikkert nøyaktig hvor, men jeg kommer nedover, nærmere familie og gamle venner. Og sikkert masse gårder så He-Man gleder seg også. Gruer meg til å dra fra alle her oppe, men gleder meg til å komme tilbake til alle der nede. Vel, nei, ikke alle hverken på punkt en eller to, men stort sett.

Så derfor er det ikke for mange blogger i det siste. Det er mer mailing, telefonering og boksing…. legge ting i bokser altså. Mye som skal klaffe!

En kommentar om “He-Man og hestene

  1. Reise fra Vadsø??? Hva er det for noe tull? Jeg har holdt ut i snart 18 år!

    Håper ikke He-Man ble forkjøla: Jeg ser for meg at han er en sånn som klager veeeeldig når han blir syk og vil ha all verdens oppvartning.

    Hvis du klikker på eksamensoppgave i stikkordene mine, blar ett innlegg ned, og så klikker på Sofareingave, får du se hvordan det gikk da jeg tok med mine menn på tur. Dette var egentlig ikke eksamen, men bare en del av en mappeinnlevering. Den ble levert som et dokument som var litt ryddigere og penere enn dette. Power-Pointen ble laget for å vise til speiderjentene mine.

    Jeg er ikke akkurat så stolt av det tekniske. Men til mitt forsvar var dette tidlig i studiet. Jeg er flinkere nå!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s