I’m watching the days go by

…som Roxette så treffende synger meg i øret når iPhonen føler for det. Hva gjorde jeg uten iPhone? Livet mitt hadde ikke sin egen filmmusikk da. Den har det nå, og det setter jeg evig pris på! tenker jeg idet jeg skrur på Avalons «Testify to love», fordi den passer…ikke fordi jeg er død (for jeg skal jo ha den i begravelsen min).

Men tilbake til tittelen på innlegget…Det er mer enn nok å gjøre på jobb altså, misforstå meg rett, men det skjer ikke for mye på fritiden sånn egentlig. Så jeg sitter og ser på dårlige serier på nett, mens jeg tegner og sånn. Livet går, med andre ord, sin vante gang. Dårlige serier som Hart of Dixie, Secret Circle, Ringer og Lying Game går ned på høykant. Ingen av dem serier jeg vil våge meg til å anbefale for noen. men jeg ble anbefalt dem av Renate (som ikke hadde sett dem, og som sikkert har slutta også) og nå føler jeg meg forpliktet til å se hva de finner på!

Eller så er det endel skypings. Hvem har sagt det er usosialt å sitte foran dataen? En som ikke vet at det heter asosialt, that’s who! Og at det ikke kan komme noe godt ut av skype? Bah! For eksempel idet Yngve sier at det er på tide å krype til køys, og lyden er som den er og «Krype til køys» blir til «Cooper the case», og da jeg spør om han faktisk sa «Cooper the case» og han spør meg om det er vår nye tegneserie, og spør meg om hva den handler om. Jeg svarer at den sikkert handler om en and…som tror han er…en hund! Og Yngve spør om han ser slik ut?


Og jeg svarer at det gjør han helt sikkert, definitivt, uten tvil, og om ikke han kan scanne den og sende den til meg. Og etter noen timer har vi tegnet annenhver rute til den første helsiden, ingen har krøpet til køys, en stjerne er  blitt født, og da Yngve kommer hjem fra jobben dagen etter har Cooper en egen side på facebook, et par fans, og tatt sikte mot stjernene!

Cooper ser som regel ikke lik ut fra en rute til den andre, med mindre man tyr til copypastens magiske verden, noe vi gjør, men humoren er det ikke noe i veien med, og er det noe du ikke skjønner er det deg det er noe i veien med!

Halloweenepisoden er i full sving og jeg sitter egentlig med en av de dårlige seriene i bakgrunnen nå (husker ikke helt hvilken jeg ser akkurat nå, men det er uviktig, jeg tror det er den med en kjælealligator) og venter på at Yngve skal fortsette med sin del. Eller at Lars skal fortsette med sin del av vår nye fortelling. Vi er så og si ferdige med en ganske lang bok, et eventyr, som er planlagt som årets julegave, jeg må bare illustrere ferdig. mer om den senere…mye mer…oboy….. men jeg må tegne nå. Også trenger jeg popcorn, og philadelphia ost. Men før denne bloggen blir til dagens to-do liste får jeg vel avslutte. Og jeg velger å avslutte med det første besøket hos legen sammen med vår venn Cooper (som så langt ikke han innbilt seg å være en hund) og om du liker det du ser kan du jo sjekke siden hans på facebook, og klikke liker 😀

https://www.facebook.com/pages/Cooper-the-Case/153242111436177

3 kommentarer om “I’m watching the days go by

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s