Lomper og fotball, nå var det lenge siden sist!!!

Brått er man fanget av været i en sushibar! I bakgrunnen spilles det panpipe moods.

Hello? Is it me your looking for? 

Og jeg tenker at ja, det er det kanskje.For her sitter jeg og ser ut på en grå, deilig høstkveld, og lysene er slukket i min nye favorittbutikk rett over gaten. En bruktbutikk der innehaveren vet hva jeg liker og har enkelte ting litt gratis siden det er meg.

Askim har overrasket så positivt opptil flere ganger nå.

Oppholdet i regnværet som har vart siden jeg bestilte sushien min er slutt, og jeg tar min nyinnkjøpte paraply (29,90 på Jysk) og skynder meg hjem til en behagelig leilighet, passe ryddet takket være et overraskende  overskudd av energi.

Jeg bor i leiligheten ved siden av den med lys

Det har gått noen måneder, og jeg har ristet litt av meg følelsen av å snart skulle reise nordover igjen. Det er litt trist, men jeg føler meg hjemme her. Det er deilig å spontant kunne ta en tur til Oslo for å se Høstutstillingen, og så ta med seg noen venner hjem på overnatting. Eller invitere gamle venner på film og middag uten å måtte forberede dem på at det ville koste noen tusenlapper å gjennomføre.

       Javel, men om det var et oljemaleri da?

Det er trær her, høye trær! Og Høsten er ikke over på ei uke før det er 9 måneder vinter. Skikkelig høst! IKEA ligger i nærheten, jeg har en morsom klasse på jobben, og noen nye flotte kollegaer. Jeg kan sette meg på en buss og være hos familien min etter en kort stund, eller bare lokke dem hit med en kopp kaffe. Eller noe bakst!

Jeg toger til jobb… Tog og høst! Dør jeg nå, dør jeg som en lykkelig mann…

Jeg skal begynne å blogge litt igjen. Lover. Jeg måtte bare blogge denne her først. Med ting som måtte bli sagt. I morgen er sikkert He-Man tilbake. Jeg har ikke sjekket hvor godt han trives ennå. Kan bli spennende!

Lars, hva tenker du om Prinsesse Nidarosa?

2 kommentarer om “Lomper og fotball, nå var det lenge siden sist!!!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s