Apekatt-fredag

JA til Halloween! JA til Julebukk! JA til Valentins dag! JA til St. Hans! JA til Lucia! JA til Fastelaven! Ja til…pinse? JA til alt som kan oppfordre til noe annet enn vanlig og sukkerfritt! JA til sukker og gøy! JA til mer! Mye mer! På fredag arrangerer vi APEKATTFREDAG! Hurra! Bamser og bananer!

På fredag feiret vi apekatt-fredag i 5 b. De hadde uken på seg til å fylle vinduene i klasserommet med apekatter, og så fikk de bananer på fredag. Det var kos. Planla litt apequiz, men det ble ikke tid. Kanskje neste år. For husk apekatt-fredag neste år. Første fredag etter Halloween. Bør nok ha litt bedre opplegg enn meg, men dette er jo bare i startfasen. Heldigvis ringte mobilen til en av ungene i timen. Så det ble litt mer jungelstemning.

Wimoweh, wimoweh, wimoweh, wimoweh
Wimoweh, wimoweh, wimoweh, wimoweh
Wimoweh, wimoweh, wimoweh, wimoweh
Wimoweh, wimoweh, wimoweh, wimoweh

 

3 kommentarer om “Apekatt-fredag

  1. De gangene jeg har hatt apekatt-fredag har ikke jeg eksistert. Du ligger dermed hakket forran meg i å gjennomføre slike festligheter. Gratutere!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s