Skamløs markedsføring

Jeg har vaskehelg kombinert med migrenehelg. Det er ikke alltid så artig når de to tingene sammenfaller, og det har vel blitt mer ibux enn det har blitt grønnsåpe. Men jeg har spylt badet mitt. Japp. Spylt! Fant en fordel med et knøttlite bad uten dusjkabinett. Så nå venter jeg bare på at alt skal tørke så jeg kan bære inn tingene mine igjen. Er vel ikke mange timene igjen nå.

I helgen har jeg koset meg med å lage Grådyrgreier. Er spesielt fornøyd med årets julekort, og teksten i den. Jeg synes «En gledelig jul ønskes deg og dine» er en bedrøvelig og upersonlig hilsen å klistre på et kort. Derfor vred jeg mine små grå (pun intended) og fikk til min egen vri. Jeg hadde tenkt til å dele den med dere her, men så tenker jeg at dere heller bør ta turen inn på epla og se selv, for sjansene er jo større for at dere kjøper noe da, og som tittelen innrømmer er dette innlegget intet mindre enn kynisk markedsføring.

http://epla.no/shops/graadyr/


Boken er naturligvis også en favoritt, men den er jo ikke ny akkurat nå. Den finnes jo endatil på et bibliotek! I Drammen!
Mhm…

Kjøp den også.
Oh no, he didn’t!

Mer Grågreier! Jeg må få det ut av systemet før hele bloggen blir jul og doruller.


Denne siden finnes ikke, men jeg er litt småfornøyd med headeren til den allikevel. Jeg har jo forsåvidt laget siden, den ville bare ikke funke… Sikkert universets måte å fortelle meg at jeg ikke trenger flere hjemmesider som ikke blir brukt til noe som helst! Greit, universet, du vinner…igjen!


Jeg har også designet litt klær. Mest for moro, men også for salg. Den er da ikke grå, sider du. Nei, de er ikke det alle sammen, men de er uansett Grå, om du skjønner. Du kan faktisk velge farger selv. Det er litt kult da!

Gå inn på http://graadyr.spreadshirt.no/  og sjekk ut.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s